Pamukkale varmluftsballong

Gratis avbokning finns tillgängligt

Pamukkale Hot Air Balloon Tour börjar med att du hämtas från ditt hotell i Pamukkale och vi kör till vår startpunkt strax utanför Pamukkale Town. Så fort vi når startplatsen kommer vi att börja förbereda våra ballonger och inom denna tid kan du se varmluft fylla ballongen, ta bilder så många bilder du vill.

Pamukkale varmluftsballong

Strax efter att ballongen är klar med varmluft bjuder vår personal dig till korgen och vi är redo att resa oss. Så småningom når ballongen 1 000 meter och du får ovärderliga stunder genom att se Pamukkale, Hierapolis, Denizli samtidigt. Du kommer att ha fantastiska landskap så glöm inte att ta med dina kameror. När de flyger över Pamukkale kommer våra snälla piloter att informera dig om flygningen och Pamukkale. Innan vi landar kommer vår ballong att sväva över vita terrasser i Pamukkale och antika strukturer i Hierapolis antika stad för dina bilder och videofilmer.

Detta ingår

  • Pilotavgift
  • Ballongavgift
  • Fullständig försäkring (skador, flygplanskostnader..)
  • Transport
  • Säkerhetsbriefing före flygning

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Personliga utgifter
    • tips

    Övrig information

    Rekommenderas ej för gravida resenärer

    Rekommenderas inte för resenärer med låg kardiovaskulär hälsa

    Resenärer bör ha medelgod fysisk kondition

    Ombordstigning under 6 år kan variera beroende på väderförhållandena

    Beroende på väderförhållandena kommer du att informeras en dag i förväg om flygningen kommer att ske eller inte. Om ballongen inte lyfter på grund av dåliga väderförhållanden kommer en återbetalning att göras.

    Vanliga frågor





    Har du några förslag?

    Biljetter och priser