Pamukkale-heteluchtballon

Gratis annuleren beschikbaar

De Pamukkale heteluchtballontour begint met het ophalen van uw hotel in Pamukkale en we rijden naar ons startpunt net buiten Pamukkale Town. Zodra we de startplaats bereiken, beginnen we met het voorbereiden van onze ballonnen en binnen deze tijd kun je zien hoe hete lucht de ballon vult, maak zoveel foto's als je wilt.

Pamukkale-heteluchtballon

Net nadat de ballon klaar is met hete lucht, nodigen onze medewerkers je uit in de mand en zijn we klaar om op te stijgen. Uiteindelijk zal de ballon 1.000 meter bereiken en je zult onbetaalbare momenten beleven door tegelijkertijd Pamukkale, Hierapolis en Denizli te zien. Je zult geweldige landschappen hebben, dus vergeet niet je camera's mee te nemen. Terwijl u over Pamukkale vliegt, zullen onze vriendelijke piloten u informeren over de vlucht en Pamukkale. Voordat we landen, zweeft onze ballon over de witte terrassen van Pamukkale en oude bouwwerken van de oude stad Hierapolis voor uw foto- en videobeelden.

Dit is inbegrepen

  • Volledige verzekering (blessures, vliegtuigkosten..)
  • Vervoer
  • Ballonkosten
  • Veiligheidsbriefing voor de vlucht
  • Pilootkosten

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Persoonlijke uitgaven
    • Tips

    Aanvullende informatie

    Niet aanbevolen voor zwangere reizigers

    Niet aanbevolen voor reizigers met een slechte cardiovasculaire gezondheid

    Reizigers moeten ten minste een gemiddelde conditie hebben

    Onder de 6 jaar kan het instappen variëren afhankelijk van de weersomstandigheden

    Afhankelijk van de weersomstandigheden krijgt u een dag van tevoren bericht of de vlucht doorgaat of niet. Als de ballon niet opstijgt vanwege slechte weersomstandigheden, vindt er restitutie plaats.

    Veelgestelde vragen





    Heb je een suggestie?

    Tickets en prijzen