Smaker av Istria Tasting Experience fra Piran eller Portoroz eller Izola

Mulighet for gratis avbestilling

Opplev middelhavet smaker i sin reneste form, produktet av fantasi og natur. La disse nye smakene avsløre seg for deg, intensivere sansene dine og avvise stresset fra omverdenen, erstatte det med nye vennskap og erfaringer å verdsette og dele. Istrien, en vakker halvøy som ligger nær det klare blå vannet i Middelhavet, er kjent for sine kystnære severdigheter og den pulserende grønne innlandsvegetasjonen, med mange kulturhistoriske attraksjoner og minneverdige naturopplevelser sett fra landsbyens bakketopp. I tillegg er det en skattekiste av kulinariske herligheter. Istrien mat er en refleksjon av klimatiske, geografiske og historiske underverkene i området, og kombinerer flere lokale kulinariske tradisjoner basert på olivenolje, sjømat, sesongens grønnsaker, aromatiske krydder og urbefolkninger. Skjult under ditt Istrian-verts smil er en pågående innbyding til smak og oppdage de virkelige egenskapene i dette idylliske kystlandet.

Inkludert

  • Forsikring
  • Smak av lokal mat, vin og brennevin
  • Transport
  • Smaksprøver av vin, lokale brennevin og mat
  • Pickup og drop-off
  • Sjåfør / guide

Dette er ikke inkludert

    Ikke inkludert
    • Tips

    Øvrig informasjon

    - Henting er fleksibel (hvilket som helst hotell, leilighet, cruiseterminal, busstasjon, togstasjon etc.).

    - For hotellets gjester er avreisestedet fleksibelt. Vennligst informer leverandøren så snart som mulig om hotellinformasjonen din eller andre foretrukne hentested.

    - For Cruisepassasjerer går turen fra Cruise Passenger Terminal i Portorož, Slovenia. Din guide vil holde et skilt med KoperTrips og Viator-logoer.

    Spedbarn og små barn kan trilles i en barnevogn eller sportsvogn

    Tjenestedyr er tillatt

    Informasjon om turen

    Spørsmål og svar





    Har du forslag?

    Billetter og priser