Elafonissi heldagstur fra Chania med henting

Vis alle bildene (6 stk.)
Mulighet for gratis avbestilling

En eventyrfylt utflukt for de som elsker den uberørte naturen og det ville landskapet i Elafonissi som regnes for å være et levende paradis på jorden. Dagen vår starter tidlig på morgenen når bussen henter oss fra hotellet ditt, og etter en vakker kjøretur, som passerer fra pittoreske landsbyer som dukker opp gjennom de grønne fjellene, kommer vi til området Elafonissi. De vakre sandstrendene kantet med rosa korallsand og det krystallklare vannet i havet og lagunen, vil få deg til å føle deg som i himmelen. Vade gjennom lagunens knedype vann (noen ganger lukkes kanalen og du kan gå hele veien uten å måtte bli våt) og gå til øya. Det er mange små strender på sørsiden og jo lenger du går jo roligere blir det. Vannet er generelt ganske grunt og trygt for barn.

Etter et 5-timers opphold i Elafonissi, vil vår komfortable buss returnere oss tilbake til hotellet sent på ettermiddagen.

Inkludert

  • Kjøretøy med klimaanlegg

Dette er ikke inkludert

    Ikke inkludert
    • Lunsj

    Øvrig informasjon

    Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

    Spedbarn er pålagt å sitte på fanget til en voksen

    Passer både for de som er i god og ikke fullt så god fysisk form

    Alle turene våre inkluderer henting fra gaten til hotellet ditt eller fra et punkt i nærheten av hotellet. Hvis det av en eller annen grunn er en endring i hentepunkt eller tidspunkt, vil vi kontakte deg via e-post og/eller SMS.

    Vær på hentestedet minst 5 minutter før oppgitt tid. I det ulikt tilfelle med en forsinkelse på over 10 minutter, vennligst ring oss.

    Informasjon om turen

    Spørsmål og svar





    Har du forslag?

    Billetter og priser