Elafonissi-dagtour vanuit Chania met ophaalservice

Gratis annuleren beschikbaar

Een avontuurlijke excursie voor liefhebbers van de ongerepte natuur en het wilde landschap van Elafonissi, dat wordt beschouwd als een levend paradijs op aarde. Onze dag begint vroeg in de ochtend wanneer de bus ons ophaalt van uw hotel en na een mooie rit, langs pittoreske dorpjes die door de groene bergen oprijzen, zullen we het gebied van Elafonissi bereiken. De prachtige zandstranden omzoomd met roze koraalzand en het kristalheldere water van de zee en de lagune, zullen u het gevoel geven in de hemel te zijn. Waad door het kniediepe water van de lagune (soms sluit het kanaal en kun je helemaal lopen zonder natte voeten te krijgen) en ga naar het eiland. Er zijn veel kleine strandjes aan de zuidkant en hoe verder je loopt, hoe rustiger het wordt. Het water is over het algemeen vrij ondiep en veilig voor kinderen.

Na een verblijf van 5 uur in Elafonissi, brengt onze comfortabele bus ons laat in de middag terug naar het hotel.

Dit is inbegrepen

  • Voertuig met airco

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Lunch

    Aanvullende informatie

    Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

    Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

    Geschikt voor alle condities

    Al onze tours zijn inclusief ophalen vanaf de straat van uw hotel of vanaf een punt dicht bij uw hotel. Als er om welke reden dan ook een wijziging is in uw ophaalpunt of tijd, nemen we contact met u op via e-mail en/of sms.

    Zorg dat je minimaal 5 minuten voor de aangegeven tijd bij het ophaalpunt bent. In het andere geval van een vertraging van meer dan 10 minuten, gelieve ons te bellen.

    Routebeschrijving

    Veelgestelde vragen





    Heb je een suggestie?

    Tickets en prijzen