Gigantische stand-up paddle-ervaring in Newquay

Gratis annuleren beschikbaar

3… 2… 1… Schiet op! We zijn verheugd om onze grootste activiteit tot nu toe te delen in het Newquay Activity Centre. Stand-up paddleboarden in Cornwall is nu nog groter geworden op onze supergrote opblaasbare SUP! Geniet van teamspellen, epische uitzichten en een gevoel van kameraadschap aan de adembenemende kustlijn van Newquays. Leer hoe je deze supergrote beesten kunt balanceren, peddelen en navigeren!

Onder het toeziend oog van onze deskundige instructeur, werk je als een team om grillige kustlijnen, kliffen, grotten en stromingen te navigeren. Tijdens de hele tour staan onze gepassioneerde gidsen klaar om je een fascinerend inzicht te geven in het mythische verleden van Newquay en je te helpen interessante zeedieren te spotten.

Nadat je het kustlandschap van Newquay hebt verkend en een aantal basisbewegingen onder de knie hebt, leg je je Super SUP aan voor een verscheidenheid aan hilarisch leuke games. Deze omvatten de toepasselijke titel King of the SUP, Sumo SUP en natuurlijk een beetje klassiek SUP-racen!

Dit is inbegrepen

  • Professionele, gekwalificeerde paddleboard-instructeur
  • Alle Super SUP-uitrusting aanwezig

Aanvullende informatie

Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

Niet aanbevolen voor reizigers met ruggengraatletsel

Niet aanbevolen voor reizigers met een slechte cardiovasculaire gezondheid

Niet aanbevolen voor zwangere reizigers

Hulpdieren toegestaan

Locatie

Vertrekpunt
Newquay Activity Centre, Fore St 60, Newquay, TR7 1LW
Newquay Activity Centre 60 Fore St, Newquay, Cornwall, TR7 1LW, VK * Stuur ons een bericht met uw e-mailadres om een bevestigingsmail van ons te ontvangen, met alle details erin. Ontmoet ons op 60 Fore Street, Cornwall, TR71LW. Uw dichtstbijzijnde parkeerplaats is de parkeergarage Tower Road.
Eindpunt
Newquay Activity Centre, Fore St 60, Newquay, TR7 1LW

Veelgestelde vragen





Heb je een suggestie?

Tickets en prijzen