Zeekajakles en -tour in Newquay

Gratis annuleren beschikbaar

EPISCHE KAJAKAVONTUREN

Als de nummer één aanbieder van watersportactiviteiten in de buitenlucht in Newquay, kennen onze deskundige medewerkers de hoeken en gaten van deze kustlijn als hun broekzak. Je instructeurs zullen hun uitgebreide ervaring gebruiken om door dit gebied te navigeren en je mee te nemen op het meest lonende kajakavontuur in Newquay!

WAT LEER JE?

Je leert eerst de veiligheid en basisprincipes van kajakken in ons activiteitencentrum in de buurt van het strand van Towan. We zijn gelegen op slechts 5 minuten lopen van de landtong van Towan.

Kajakken biedt een ander perspectief om dit epische stuk kustlijn te ervaren. Je peddelt langs de kust en verkent geheime baaien die weggestopt zijn van de paden erboven!

ZULLEN WE WILDLIFE ZIEN?

De diepe grotten van de Gazzle werden ooit gebruikt door piraten en smokkelaars, wat betekent dat ze nu doordrenkt zijn van een rijke geschiedenis en gastheer zijn voor inheemse dieren in het wild in alle soorten en maten. Nieuwsgierige zeehonden kunnen zelfs hun kop opsteken om hallo te zeggen terwijl je voorbij peddelt!

Dit is inbegrepen

  • Professionele, gekwalificeerde kajakinstructeur
  • Alle kajakuitrusting aanwezig

Aanvullende informatie

Hulpdieren toegestaan

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

Niet aanbevolen voor reizigers met ruggengraatletsel

Niet aanbevolen voor zwangere reizigers

Locatie

Vertrekpunt
Newquay Activity Centre, Fore St 60, Newquay, TR7 1LW
Newquay Activity Centre 60 Fore St, Newquay, Cornwall, TR7 1LW, VK * Stuur ons een bericht met uw e-mailadres om een bevestigingsmail van ons te ontvangen, met alle details erin. Ontmoet ons op 60 Fore Street, Cornwall, TR71LW. Uw dichtstbijzijnde parkeerplaats is de parkeergarage Tower Road.
Eindpunt
Newquay Activity Centre, Fore St 60, Newquay, TR7 1LW

Beoordelingen van gebruikers

De moeite waard
5.0
Faciliteiten
4.0
Kwaliteit dienstverlening
5.0
Gemakkelijk te bereiken
5.0

Veelgestelde vragen





Heb je een suggestie?

Tickets en prijzen