Privat transport från Pedernales till staden Santo Domingo

Gratis avbokning finns tillgängligt

Priset täcker transport för en grupp på upp till 15 personer. Det betyder att oavsett om du reser ensam eller i en grupp på 15 personer så blir den totala kostnaden för tjänsten densamma. Vi vill se till att vi tillhandahåller ett rimligt och överkomligt pris för våra kunder, oavsett storleken på deras grupp.

Vår transfertjänst från Pedernales till Santo Domingo är det perfekta alternativet för dem som letar efter komfort och säkerhet på sin resa. Vi erbjuder transfer från valfri upphämtningsplats i Pedernales, oavsett om det är från flygplatsen eller ditt hotell, och vi tar våra kunder till staden Santo Domingo, Dominikanska republikens huvudstad.

Våra fordon har en maximal kapacitet för 15 personer.

Detta ingår

  • Vatten på flaska
  • Wifi ombord

Övrig information

Spädbarn måste sitta i knät på en vuxen

Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

När du gör din bokning, ange bara namnet på ditt hotell eller boende i Pedernales, så koordinerar vi upphämtningen vid överenskommen tid. Denna tjänst är tillgänglig för alla turnédeltagare, vilket gör att de kan njuta av bekvämligheten och sinnesfriden att transporteras utan problem.

Det är viktigt att notera att vår hämtningstjänst endast gäller inom Pedernales radie, som omfattar alla delar av staden. Om ditt boende ligger i andra områden utanför denna radie rekommenderar vi att du kontaktar oss för att utvärdera möjligheten att ge dig ett lämpligt alternativ.

Vårt team av professionella reseguider och chaufförer kommer gärna att träffa dig på ditt boende och följa med dig under hela turnén, förse dig med värdefull information och se till att din upplevelse blir oförglömlig.

Plats

Slutplats
Santo Domingo, Santo Domingo

Vanliga frågor





Har du några förslag?

Biljetter och priser