Privat transport fra Pedernales til byen Santo Domingo

Mulighet for gratis avbestilling

Prisen dekker transport for en gruppe på inntil 15 personer. Dette betyr at uansett om du reiser alene eller i en gruppe på 15 personer, vil totalkostnaden for tjenesten være den samme. Vi ønsker å sørge for at vi tilbyr en rettferdig og rimelig pris for våre kunder, uavhengig av størrelsen på gruppen deres.

Vår transporttjeneste fra Pedernales til Santo Domingo er det perfekte alternativet for de som leter etter komfort og sikkerhet på turen. Vi tilbyr transport fra et hvilket som helst hentested i Pedernales, enten det er fra flyplassen eller hotellet ditt, og vi tar våre kunder til byen Santo Domingo, hovedstaden i Den dominikanske republikk.

Våre kjøretøy har en maksimal kapasitet på 15 personer.

Inkludert

  • Wi-Fi om bord
  • Vann på flaske

Øvrig informasjon

Spedbarn er pålagt å sitte på fanget til en voksen

Passer både for de som er i god og ikke fullt så god fysisk form

Når du bestiller, oppgi navnet på hotellet eller overnattingsstedet ditt i Pedernales, så koordinerer vi hentingen til avtalt tid. Denne tjenesten er tilgjengelig for alle turdeltakere, slik at de kan nyte bekvemmeligheten og tryggheten ved å bli transportert uten problemer.

Det er viktig å merke seg at vår hentetjeneste kun gjelder innenfor Pedernales-radiusen, som omfatter alle områder av byen. Dersom din bolig ligger i andre områder utenfor denne radiusen, anbefaler vi at du kontakter oss for å vurdere muligheten for å gi deg et passende alternativ.

Vårt team av profesjonelle turguider og sjåfører vil gjerne møte deg på overnattingsstedet ditt og følge deg gjennom hele turen, og gi deg verdifull informasjon og sikre at opplevelsen din blir uforglemmelig.

Posisjon

Endepunkt
Santo Domingo, Santo Domingo

Spørsmål og svar





Har du forslag?

Billetter og priser