Privévervoer van Pedernales naar de stad Santo Domingo

Gratis annuleren beschikbaar

Het tarief is inclusief vervoer voor een groep van maximaal 15 personen. Dit betekent dat, ongeacht of u alleen reist of met een groep van 15 personen, de totale kosten van de dienst hetzelfde zullen zijn. We willen ervoor zorgen dat we onze klanten een eerlijke en betaalbare prijs bieden, ongeacht de grootte van hun groep.

Onze transferservice van Pedernales naar Santo Domingo is de perfecte optie voor mensen die op zoek zijn naar comfort en veiligheid tijdens hun reis. Wij bieden transfers aan vanaf elke ophaallocatie in Pedernales, vanaf de luchthaven of uw hotel, en we brengen onze klanten naar de stad Santo Domingo, de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek.

Onze voertuigen hebben een maximale capaciteit van 15 personen.

Dit is inbegrepen

  • Wifi aan boord
  • Flessenwater

Aanvullende informatie

Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

Geschikt voor alle condities

Geef bij het maken van uw reservering eenvoudig de naam van uw hotel of accommodatie in Pedernales op, en wij zullen het ophalen op het afgesproken tijdstip coördineren. Deze service is beschikbaar voor alle deelnemers aan de tour, waardoor ze kunnen genieten van het gemak en de gemoedsrust van vervoer zonder problemen.

Het is belangrijk op te merken dat onze ophaalservice alleen geldt binnen de straal van Pedernales, die alle delen van de stad omvat. Als uw accommodatie zich in andere gebieden buiten deze straal bevindt, raden wij u aan contact met ons op te nemen om te beoordelen of het mogelijk is u een geschikt alternatief te bieden.

Ons team van professionele gidsen en chauffeurs ontmoet u graag bij uw accommodatie en begeleidt u gedurende de hele reis, voorziet u van waardevolle informatie en zorgt ervoor dat uw ervaring onvergetelijk wordt.

Locatie

Eindpunt
Santo Domingo, Santo Domingo

Veelgestelde vragen





Heb je een suggestie?

Tickets en prijzen