Privat transport fra Pedernales til byen Santo Domingo

Mulighed for gratis afbestilling

Prisen dækker transport for en gruppe på op til 15 personer. Det betyder, at uanset om du rejser alene eller i en gruppe på 15 personer, vil den samlede pris for ydelsen være den samme. Vi ønsker at sikre, at vi giver en fair og overkommelig pris til vores kunder, uanset størrelsen på deres gruppe.

Vores transferservice fra Pedernales til Santo Domingo er den perfekte mulighed for dem, der leder efter komfort og sikkerhed på deres rejse. Vi tilbyder transport fra ethvert afhentningssted i Pedernales, uanset om det er fra lufthavnen eller dit hotel, og vi tager vores kunder til byen Santo Domingo, hovedstaden i Den Dominikanske Republik.

Vores køretøjer har en maksimal kapacitet til 15 personer.

Hvad er inkluderet?

  • Flaskevand
  • Wi-fi om bord

Yderligere oplysninger

Spædbørn skal sidde på skødet af en voksen

Velegnet til alle fitnessniveauer

Når du foretager din reservation, skal du blot angive navnet på dit hotel eller din bolig i Pedernales, og vi vil koordinere afhentningen på det aftalte tidspunkt. Denne service er tilgængelig for alle turdeltagere, hvilket giver dem mulighed for at nyde bekvemmeligheden og trygheden ved at blive transporteret uden problemer.

Det er vigtigt at bemærke, at vores afhentningsservice kun gælder indenfor Pedernales radius, som omfatter alle områder af byen. Hvis din bolig ligger i andre områder uden for denne radius, anbefaler vi, at du kontakter os for at vurdere muligheden for at give dig et passende alternativ.

Vores team af professionelle rejseguider og chauffører vil med glæde møde dig på din bolig og ledsage dig under hele turen, hvilket giver dig værdifuld information og sikrer, at din oplevelse bliver uforglemmelig.

Placering

Slutsted
Santo Domingo, Santo Domingo

Ofte stillede spørgsmål





Har du nogen forslag?

Billetter og priser