Culturele dagtocht

Gevarieerde dagtocht met culturele, historische en natuurlijke hoogtepunten van een van de oudste steden van Noord- en Zuid-Amerika

2,8 · (9 beoordelingen)
Populair bij individuele reizigers
Gratis annuleren beschikbaar

Tijdens deze dagtocht verken je de belangrijkste bezienswaardigheden in het historische Santo Domingo met een lokale gids. Je bezoekt de koloniale zone in het hart van de stad - een UNESCO-werelderfgoed en de eerste permanente Europese nederzetting in Amerika, die gesticht werd door de Spaanse conquistadores. Hier neemt je gids je mee op een wandeltocht langs belangrijke monumenten.

Je ziet bezienswaardigheden zoals de Columbus-vuurtoren, het koninklijk paleis Alcázar de Colón, de prachtige Catedral Primada de las Americas, de sfeervolle Calle El Conde-straat, het Parque Nacional Los Tres Ojos met zijn ongelooflijke kalkstenen grot en een schitterend blauw meer, het Ozama-fort en meer.

Dit is inbegrepen

  • Lunch

Gezondheid & veiligheid

  • Geschikt voor alle fitheidsniveaus

Aanvullende informatie

Neem je ticket mee naar de attractie.

Houd er rekening mee dat de aanbieder in geval van onvoorziene omstandigheden kan annuleren.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om te kunnen boeken of begeleid worden door een volwassene.

Aanbieder Conexion Viajes

Routebeschrijving

Locatie

Ophaalpunt
Santo Domingo
Er is een gratis ophaalservice beschikbaar voor accommodaties in Santo Domingo. Vermeld je ophaalgegevens tijdens het afronden van de boeking. Het ophalen bij hotels begint 15 minuten voor de geplande vertrektijd van de excursie. Neem contact op met de aanbieder om je ophaalgegevens te bevestigen. De contactgegevens van de aanbieder staan op je ticket.

Beoordelingen van gebruikers

2,8 · (9 beoordelingen)
De moeite waard
2.7
Faciliteiten
3.0
Kwaliteit dienstverlening
2.5
Gemakkelijk te bereiken
3.7

Veelgestelde vragen





Heb je een suggestie?

Tickets en prijzen