Adrenaline-avonturen op ATV en Playa Rincon vanuit Samana speciaal voor cruisers

Gratis annuleren beschikbaar

Een spannend en leuk avontuur waarbij je ATV's leert kennen die deel uitmaken van de Dominicaanse cultuur, zoals koffie, cacao, tabak en het proces ervan, evenals een bezoek aan Playa Rincon, een prachtig strand en kristalhelder water.

Geniet van een spannend ATV-avontuur waar je het indrukwekkende landschap van het strand van Rincon kunt bewonderen en kunt zwemmen in de ongelooflijke wateren. Dit wordt een onvergetelijk en gek avontuur van een halve dag dat zal plaatsvinden op paden op het Dominicaanse platteland.

Je zult ook een stop maken bij een typisch Dominicaans huis om te zien hoe de cacao wordt gemaakt, terwijl de koffie doorgaat en je kunt genieten van een nieuwe wereld van smaken en geuren. Een leuke dag voor wie op zoek is naar een tour om de natuurlijke schoonheid van de Dominicaanse Republiek te ontdekken.

Dit is inbegrepen

  • Frisdrank
  • professionele gids
  • Ophalen en afzetten bij hotel of haven
  • Flessenwater

Aanvullende informatie

Geschikt voor alle condities

Dit schema is een benadering.

Laat ons alstublieft de naam van uw hotel of accommodatie weten. We nemen contact met u op om u de juiste ophaaltijd te geven, afhankelijk van uw hotel of uw accommodatie.

Niet rolstoeltoegankelijk

Neem je ticket mee naar de attractie.

Routebeschrijving

Veelgestelde vragen





Heb je een suggestie?

Tickets en prijzen