Palafitos of Castro: En selvguidet lydtur på Chiloe Island

Vis alle bildene (6 stk.)

Utforsk Chiloé med en historiker som har brukt tid rundt vedkaminen på lange vinterkvelder å samle historier. Når du gjør veien langs kysten, vil du høre hvordan fiksjon er like troverdig som faktum. Som med en vakker denizen av havet som velsigner fiskere med en fangst eller et zombieskip ut til sjøs som fører folk til de gylne portene til en evig by, vil du definitivt ønske å grave dypere inn i loren.

Når du har lastet ned turen, kan du gå til det første punktet på turen. Ikke bekymre deg om det er WiFi eller ikke, fordi lydturen fungerer uansett telefonens GPS-signal. Bare sett telefonen i lommen, glem det, og la lyden lede deg. Turen gir deg retninger og spiller på nøyaktig riktig tidspunkt og sted.

Ta en spasertur rundt hoveddelen av byen. Turen tar omtrent en halv time, men du kan stoppe når som helst underveis. Oppdag den vakre San Francisco-kirken og smake lokale delikatesser på markedet på slutten av turen.

Inkludert

  • Frakoblet tilgang til lyd, kart og geodata
  • Livstids tilgang til Chiloé Island: The Palafitos of Castro tour
  • Stemmekartapplikasjon

Dette er ikke inkludert

    Ikke inkludert
    • smart~~POS=TRUNC
    • Transport
    • Mat drikke
    • Billetter eller inngangspenger til museer eller andre attraksjoner underveis

    Øvrig informasjon

    Tilpasset rullestolbrukere

    Spedbarn og små barn kan trilles i en barnevogn eller sportsvogn

    Tjenestedyr er tillatt

    Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

    Spedbarn er pålagt å sitte på fanget til en voksen

    Informasjon om turen

    Posisjon

    Startsted
    Plaza de Armas de Castro, Castro
    Før ankomst, installer VoiceMap mobilappen og bruk koden som er gitt på bekreftelsesbilletten. Dette er en selvledet lydtur som du når som helst kan starte, pause eller starte på nytt og fullføre i ditt eget tempo. Detaljerte startpunktinstruksjoner er tilgjengelige etter nedlasting.
    Endepunkt
    turismo martin pescador, cruce alcalde santana, Dalcahue
    Turen starter i hovedbygningen av Castro. Utgangspunktet er den feminine skulpturen ved siden av turistinformasjonskontoret. Du kan komme til hovedtorget ved å be om det, eller den store gule kirken på den heter la Iglesia de San Francisco.

    Spørsmål og svar




    Har du forslag?

    Billetter og priser