Sovereign Hill, Botanical Gardens og Melbourne Skydeck Bus Tour

Vis alle bildene (23 stk.)
Mulighet for gratis avbestilling

Gå tilbake i tid til Goldrush-tiden ved Sovereign Hill, besøk Eureka Centre, se fantastiske blomsterutstillinger i den botaniske hagen og avslutt dagen med den beste utsikten over Melbourne fra Skydeck i 88. etasje i Eureka Tower.

Du vil bli hentet i luftkondisjonert komfort av en engelsktalende guide for denne lille gruppeturen. Reis vestover ut av Melbourne til Ballarat hvor ditt første stopp vil være den fantastiske botaniske hagen for å vandre blant blomstene og arvetrærne, og besøk deretter den pittoreske innsjøen Wendouree. På tide å gå tilbake i tid til Gold Rush i 1850 på Sovereign Hill hvor tradisjonelle håndverksdemonstrasjoner og muligheter til å panorere etter gull venter på deg. Herfra besøker vi Eureka-senteret, det historiske stedet for gruvearbeiderens opprør. Dagen din avsluttes med den mest spektakulære utsikten fra Melbourne Skydeck, 88 etasjer opp i Eureka Tower!

Inkludert

  • Henting og avreise til Melbourne sentrum + alle inngangs- og inngangsavgifter inkludert.

Dette er ikke inkludert

    Ikke inkludert
    • Mat og drikke er ikke inkludert, du vil ha muligheter til å kjøpe dine egne måltider og vi oppfordrer deg til å ta med din egen gjenbrukbare vannflaske.

    Øvrig informasjon

    Spedbarn og små barn kan trilles i en barnevogn eller sportsvogn

    Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

    Spedbarn er pålagt å sitte på fanget til en voksen

    Passer både for de som er i god og ikke fullt så god fysisk form

    Spedbarn under 3 år er velkomne til å delta gratis dersom de ikke har plass. Hvis et sete er nødvendig for spedbarnet, vennligst kjøp en barnebillett for dem.

    Informasjon om turen

    Spørsmål og svar





    Har du forslag?

    Billetter og priser