Smaker av Istrien Tasting Experience från Piran eller Portoroz eller Izola

Gratis avbokning finns tillgängligt

Upplev Medelhavet smaker i sin renaste form, produkt av fantasi och natur. Låt dessa nya smaker avslöja sig för dig, intensifiera dina sinnen och avvisa stressen i omvärlden, ersätta den med nya vänskap och erfarenheter att skatta och dela. Istrien, en underbar halvön som ligger nära det klarblå vattnet i Medelhavet, är känt för sina kustnära sevärdheter och den pulserande gröna inlandet vegetationen, med många kulturhistoriska sevärdheter och minnesvärda naturliga utsikter sett från byn kullar. Dessutom är det en skattkälla av kulinariska läckerheter. Istrien köket är en återspegling av områdets klimatiska, geografiska och historiska underverk, som kombinerar flera lokala kulinariska traditioner baserade på olivolja, skaldjur, säsongsbetonade grönsaker, aromatiska kryddor och inhemska växter. Dold under din irländska värdens leende är en pågående inbjudan att smaka och upptäcka de verkliga egenskaperna hos detta idylliska kustland.

Detta ingår

  • Smaka på vin, lokala sprit och mat
  • Försäkring
  • Smaka på lokal mat, vin och sprit
  • Pickup och drop-off
  • Driver / guide
  • Transport

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Dricks

    Övrig information

    - Hämtningen är flexibel (alla hotell, lägenheter, kryssnings terminal, busstation, tågstation etc.).

    - För hotellgäster är avgångsorten flexibel. Vänligen meddela leverantören så snart som möjligt din hotellinformation eller någon annan önskad pickup-plats.

    - För kryssningspassagerare avgår kryssningen från kryssningsfartygsterminalen i Portorož, Slovenien. Din guide kommer att hålla ett tecken med KoperTrips och Viator logotyper.

    Spädbarn och små barn kan åka i barnvagn eller sittvagn

    Servicedjur tillåtna

    Information om turen

    Vanliga frågor





    Har du några förslag?

    Biljetter och priser