Smag af Istria Tasting Experience fra Piran eller Portoroz eller Izola

Mulighed for gratis afbestilling

Oplev Middelhavet smag i deres reneste form, produkt af fantasi og natur. Lad disse nye smag afsløre sig for dig, intensivere dine sanser og afvise stress fra omverdenen, erstatte det med nye venskaber og oplevelser til at skatte og dele. Istrien, en vidunderlig halvø, der ligger tæt på Middelhavets klare blå farvande, er berømt for sine kystnære seværdigheder og den pulserende grønne indre vegetation med mange kulturhistoriske attraktioner og mindeværdige naturlige udsigter set fra landsbyens bakketoppe. Derudover er det en skattekiste af kulinariske lækkerier. Istrien køkken er en afspejling af de klimatiske, geografiske og historiske vidundere i området, der kombinerer flere lokale kulinariske traditioner baseret på olivenolie, skaldyr, sæsonbetonede grøntsager, aromatiske krydderier og oprindelige planter. Skjult under din Istria-værts smil er en løbende invitation til smag og opdage de virkelige træk ved dette idylliske kystland.

Hvad er inkluderet?

  • Transportmidler
  • Driver / vejledning
  • Vinsmagning af vin, lokale væsker og mad
  • Smag af lokal mad, vin og spiritus
  • Forsikring
  • Pickup og drop-off

Hvad er ikke inkluderet?

    Hvad er ikke inkluderet?
    • Drikkepenge

    Yderligere oplysninger

    - Afhentningen er fleksibel (ethvert hotel, lejlighed, krydstogtsterminal, busstation, togstation osv.).

    - For hotellets gæster er afrejsestedet fleksibelt. Venligst informer leverandøren så hurtigt som muligt om hoteloplysninger eller andre foretrukne afhentningssteder.

    - For Cruise Passagerer afgår afgangen fra krydstogtsterminal i Portorož, Slovenien. Din guide vil holde et tegn med KoperTrips og Viator logoer.

    Spædbørn og småbørn kan køre i barnevogn eller klapvogn

    Servicedyr er tilladt

    Oplysninger om turen

    Ofte stillede spørgsmål





    Har du nogen forslag?

    Billetter og priser