Besök 3 färgglada Maya-städer + den ikoniska gula kyrkan San Andres Xecul

Gratis avbokning finns tillgängligt

Under denna turné tar vi dig till 3 olika städer. Du kommer att utforska den största marknaden i Guatemala, kommer att gå till den mest färgstarka kyrkan och avsluta turen med att åka till en liten men härlig stad.

Varje plats rymmer något speciellt som vi vill visa dig och hoppas att du gillar det lika mycket som vi gör eller ännu mer.

Den första platsen att besöka kommer att vara San Francisco El Alto och dess marknad som är den största i Guatemala. Vanligtvis tar det cirka 6 timmar att gå igenom allt (det är inte fallet på den här turen, vi kommer att vara där bara en bråkdel av all den tiden). Sedan besöker vi den berömda kyrkan San Andrés Xecul, en ikon för Guatemala och en representation av religiös synkretism. Till sist kommer vi att besöka Salcajá, en liten men mycket charmig stad med mycket historia och vackra platser att besöka.

Det här är en turné du inte vill missa, så reservera din biljett, så tar vi dig till en av de största reseupplevelserna av dem alla.

Detta ingår

  • Guidad tur i San Francisco El Alto + The Yellow Church of San Andrés Xecul + Salcajá
  • Certifierad reseledare
  • Vatten på flaska
  • Luftkonditionering i fordonet
  • Lunch
  • Privat transport

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Dricks

    Övrig information

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Ta med bekväma skor för långa promenader, solskydd och pengar för personliga utgifter

    Vi erbjuder hämtning och avlämning av hotell. Vår personal kommer att möta dig i lobbyn på ditt hotell och fråga efter dig i receptionen.

    Ej rullstolsanpassat

    Ta med dig biljetten till sevärdheten.

    Information om turen

    Vanliga frågor





    Har du några förslag?

    Biljetter och priser